Home / Copil / Trupa PAM PAM – Teatru muzical educativ pentru copii!

Trupa PAM PAM – Teatru muzical educativ pentru copii!

 

 

Trupa PAM PAM aduce în România un concept de spectacol pentru copii: teatru muzical, alături de o poveste fascinantă care conține elemente educative si valori fundamentale transmise copiilor. Prin cele trei personaje principale: Pia – pianul, Vio – vioara și Kito – chitara, este promovată importanța muzicii în dezvoltarea armonioasă a copiilor. Astfel, poveștile jucate pe scenă conțin multe momente interactive în care spectatorii sunt invitați să cânte și să danseze cu actorii!

Trupa PAM PAM aduce în scenă două spectacole foarte îndrăgite de public: “Călătorie muzicală pe aripile vântului” și “La școală este ca-n povești”, iar în luna Septembrie a acestui an suntem bucuroși să anunțăm lansarea celui de-al 3-lea spectacol: „Petrecere cu peripetii!”

Valorile pe care Trupa PAM PAM dorește să le transmită celor mici sunt: pasiunea pentru muzică, prietenia, onestitatea, spiritul de aventură, acceptarea celor din jurul nostru așa cum sunt ei, dezvoltarea imaginației și a creativității!

Te așteptăm cu drag să descoperi împreună cu copilul tău universul armonios al teatrului muzical educativ oferit de trupa PAM PAM!

www.pam-pam.ro

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*