Tiramisu cu coacăze - PapTot.ro - Sarcină, naştere, primul an de viaţă, îngrijirea şi educarea copiilor între 0-14 ani, viaţă de familie - Revista PapTot!

Tiramisu cu coacăze

shutterstock_193672172 buna

Ingrediente
400 g coacăze
4 ouă
100 g zahăr
500 g mascarpone
zeamă de compot de caise
18 pişcoturi

Mod de preparare
Speli coacăzele şi le usuci cu prosoape de hârtie.

Mixezi gălbenuşurile cu zahărul până când acestea își dublează volumul și amestecul devine cremos. Adaugi mascarpone și omogenizezi. La final încorporezi uşor albuşurile bătute spumă tare.

Rupi pişcoturile în două, le însiropezi în zeama de compot şi aşezi un strat pe fundul a  6 cupe sau pahare mai mari. Pui peste ele un strat de coacăze, apoi un strat de cremă. Continui aşa până termini toate ingredientele. Deasupra trebuie să ai cremă.

Pui paharele la frigider pentru cel puțin 4 ore. Înainte să serveşti desertul, pui deasupra câteva coacăze.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*