Home / Copil / Ține la distanță răceala, gripa și alergiile cu ajutorul lui Septilin de la Himalaya!

Ține la distanță răceala, gripa și alergiile cu ajutorul lui Septilin de la Himalaya!

Septilin2-01

Schimbările bruşte de temperatură duc la o slăbire sigură a organismului. Primul mecanism de apărare este imunitatea naturală, însă, de cele mai multe ori, are nevoie de un ajutor suplimentar pentru a face faţă tuturor agresiunilor externe.

Septilin este un supliment alimentar natural care îmbunătăţeste capacitatea organismului de apărare, fiind util atât în infecţii respiratorii acute, cronice sau recurente, cât şi în infecţii ORL. Produsul poate fi folosit singur sau în combinaţie cu antibioticele şi reduce riscul contactării gripei şi a altor viroze respiratorii, atât la adulţi, cât şi la copii. Este recomandată administrarea preventivă sau de la primele simptome ale bolii. În cazul administrării de lungă durată, are un efect antialergic, fiind un bun adjuvant în afecţiuni alergice ca rinita alergică sau astmul bronşic.

Un aliat de nădejde

Septilin este un imunomodulator de nelipsit, fiind un aliat de nădejde în creşterea imunităţii nespecifice, dar şi în reducerea fenomenelor alergice sau inflamatorii. Siropul pentru cei mici, ajută la formarea sistemului imunitar într-un mod puternic şi echilibrat. Copiilor care intră în colectivitate pentru prima dată le va fi de un mare ajutor. Durata curei este, în medie, de 3 luni, fiind recomandate 2 cure pe an, dar dacă este nevoie, cura se poate prelungi până la 6 luni, respectiv tot sezonul rece.

Are proprietăți imunostimulatoare

Datorită proprietăţilor antivirale, antibacteriene, antiinflamatoare şi imunostimulatoare, Septilin ajută şi la combaterea afecţiunilor respiratorii, putând fi folosit chiar în fazele acute. Septilin atinge toate obiectivele unei terapii eficiente – îl putem folosi ca tratament încă de la debutul bolii, singur sau împreună cu simptomatice şi chiar cu antibiotice, rezultând o recuperare mai rapidă, iar efectuarea curei de 3-6 luni scade simţitor riscul apariţiei recidivelor. În cazul alergiilor (mai ales rinită alergică şi astm bronşic), folosirea produsului Septilin în cure de minimum 6 luni duce la scăderea frecvenţei şi intensităţii episoadelor alergice.

Forma de sirop, cu gust plăcut, facilitează administrarea produsului la copii începând cu etapa de sugar (de la 6 luni), iar pentru copiii mari şi adulţi, forma de tablete (100 tablete/flacon) asigură costuri accesibile pentru a putea efectua cura completă.

Ce conține Septilin ca plante de bază? 

  • Guggulul sau Balsamodendron mukul este un arbust a cărui răşină creşte numărul leucocitelor şi capacitatea lor de fagocitoză şi deţine proprietăţi antiinflamatoare semnificative;
  • Tinospora cordifolia are rolul de a stimula capacitatea proliferativ-secretorie a limfocitelor B, ducând la creşterea producţiei de imunoglobuline. Extractul apos de Tinospora cordifolia cunoscut şi sub numele de „chinina indiana” este utilizat în stările febrile datorită proprietăţilor antipiretice;
  • Emblica officinalis este un antioxidant puternic şi are proprietati antivirale, antibacteriene şi antifungice. Fructele de Emblica officinalis conţin printre cele mai înalte concentratii de vitamina C dintre toate plantele şi alimentele (100 g de pulpă de fruct proaspăt conţine 500 mg de vitamina C).

Cum se administrează?

TABLETE

Adulti: 2 tbl. de 2-3 ori/zi

Copii (6-12 ani): 1 tbl. de 2 ori /zi

SIROP

Sugari (peste 6 luni): 2,5 ml de 2 ori/zi

Copii (1-5 ani): 5 ml de 2 ori/zi

Copii (6-12 ani): 10 ml de 2 ori/zi

Aveţi grijă de voi în perioadele cu răceli dese şi nu uitaţi de Septilin, să vă fie aliat şi scut împotriva afecţiunilor de sezon!

Produsul este distribuit de compania Prisum International Trading, care deţine dreptul de distribuitor pe piaţa românească a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare şi produse cosmetice (adulţi şi copii). Pentru mai multe informaţii despre produsele şi serviciile Prisum International, vă rugăm să vizitaţi: www.prisum.ro, www.himalayaherbals.ro şi pagina de Facebook Himalaya Herbal Healthcare Romania.

 

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*