Supă deasă cu pesto

Ingrediente
1 ceapă potrivită
200 g morcov
1/2 dovlecel (circa 150 g)
3 linguri ulei de măsline
250 g roșii tocate din conservă
1,5 l supă de legume
150 g păstăi de fasole verde
50 g mazăre proaspătă

50 g paste mici
sare
piper măcinat
4 lingurițe sos pesto
60 g cașcaval
Mod de preparare
Cureți ceapa, dovleceii și morcovii.  Încingi uleiul de măsline într-o oală mai mică, pui ceapa, morcovii și călești 2 minute. Pui dovlecelul tăiat cuburi, roșiile din conservă, cu tot cu suc, și mai lași un minut. Pui supa de legume și lași să fiarbă 15 minute.

Adaugi în supă fasolea tăiată bucăți, mazărea și mai lași 10 minute. Pui pastele și mai lași să fiarbă până pastele se înmoaie. Condimentezi supa cu sare și piper și oprești focul. Servești supa caldă, cu sos pesto deasupra și cașcaval ras.

Foto: Photoland/Profimedia

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*