Home / Bebelus / Retete / 7-12 luni / Supă-cremă de spanac

Supă-cremă de spanac

de la 10 luni

Ingrediente

200 g spanac proaspăt;

1 ceapă mică;

100 ml iaurt făcut în casă;

2 lingurițe unt nesărat

Mod de preparare 

Mai întâi, cureți și speli spanacul foarte bine. Într-o cratiță, pui untul, ceapa dată pe răzătoarea mare și 100 ml de apă. O așezi pe foc mic și lași până se înmoaie ceapa.

Separat, pui apă la fiert și în momentul în care clocotește adaugi spanacul și lași 3 minute. Îl scurgi de zeamă, îl pui în blender, adaugi ceapa, iaurtul și mixezi până obții o cremă fină. Dacă supa este prea groasă, mai adaugi puțină apă în care a fiert spanacul.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*