Home / Bebelus / Retete / 7-12 luni / Supă-cremă de anghinare

Supă-cremă de anghinare

                                                                             de la 10 luni/2 porții

Ingrediente

1/2 lingură ulei de măsline
1/2 cană miez de anghinare
1/2 ceapă
1 cană supă de legume sau apă
50 g smântână
1/2 linguriță zeamă de lămâie
Mod de preparare
Încălzești uleiul într-o oală mai mică. Pui anghinarea și ceapa tocată mărunt, amesteci și adaugi supa. Lași să fiarbă, la foc mic, circa 30-40 de minute, până când anghinarea se înmoaie bine.
Pui totul într-un blender și mixezi până obții o cremă fină. O torni în oală, o așezi pe foc, adaugi zeama de lămâie și smântâna, amestecând continuu. O aduci la punctul de fierbere, dar fără să o dai în clocot.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*