Home / Copil / Sufleu de mango

Sufleu de mango

de la 2 ani

Ingrediente

3 bucăți mango;

4 albușuri;

2 linguri făină;

100 g zahăr;

50 ml lapte;

½ linguriță scorțișoară;

30 g unt

Mod de preparare

Cureți fructele de mango, iar pulpa o pui într-un blender împreună cu laptele și scorțișoara. Mixezi până când obții un piure fin.

Bați albușurile spumă tare cu un praf de sare, adaugi zahărul și bați până se topește. Pui albușurile în piure, făina și amesteci ușor, de jos în sus.

Ungi 4 vase termorezistente mai mici cu unt, împarți compoziția în ele, le așezi pe o tavă și le introduci în cuptorul preîncălzit pentru circa 30 de minute. Trebuie să se rumenească deasupra. Lași sufleul să se răcorească și îl servești.

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*