Home / Copil / Spectacol MiniArtShow: Alice în Țara Minunilor

Spectacol MiniArtShow: Alice în Țara Minunilor

 

AFIS ALICE IN CHRISTMAS WONDERLAND

Copiii sunt invitati pe taramul magic din Wonderland

Joi 30 noiembrie, MiniArtShow by Ioana Ginghina a deschis stagiunea de iarna de la CinemaPro cu avanpremiera spectacolului Alice in Christmas Wonderland

Peste 400 de spectatori s-au bucurat de un text original, inspirat din povestea celebra „Alice in Wonderland” scrisa de Lewis Carrol, un spectacol magic, care i-a bucurat pe copii si le-a adus aminte adultilor despre importanta jocului si a comunicarii din vietile noastre

Doar 3 spectacole in luna Decembrie : https://goo.gl/ZeHWWe

Spectacolul este dedicat copiilor începând cu 4 ani, dar și întregii familii, având o distribuție de excepție, muzică originală și proiecții multimedia care vor transforma sala din CinemaPro într-un tărâm  fermecat.

Alice, este o fetita de 11 ani, care sta toata ziua in casa, jucandu-se cu telefonul.

Nu mai vede cat de frumoasa este natura, viata si nu mai crede in magia Craciunului sau in Mos Craciun.

Astfel ca ea intra intr-o lumea fantastica,unde descopera o tara care prin logica ei, este un total nonsens.

Considerata , ca fiind cel mai bun exemplu de literature nonsens, „Alice in Tara Minunilor” este o poveste care are mesaje pentru toate categoriile de varsta, de la +4 ani.

Surpriza spectacolului este aparitia lui Mos Craciun!

„ Va propun o poveste care se petrece într-o lume magică, o poveste plina de nonsens, o calatorie initiatica si un mesaj puternic pentru copilul din ziua de azi.

Am ales ca acest proiect sa imbine un decor virtual spectaculos, costume colorate si spectaculoase si o interpretare actoriceasca dinamica pentru ca micutii sa nu se plictiseasca si sa descopre lumea frumoasa si magica a povestii, dar în care adevărata călătorie se întâmplă în interiorul micutei Alice.” a declarat Ioana Ginghina, producatorul spectacolului si manager MiniArtShow.Costumele sunt semnate de Mirela Diaconu, decorul, Flavia Varga,proiecțiile si regia Florina Dumitrache, iar muzica originală a spectacolului este compusă de Eduard Petru Jighirgiu.

Din distribuție fac parte actori tineri, cunoscuți publicului din București, : Tatiana Selaru, Andra Mirescu, Daniel Marcu, George Lepadatu, Andreea Gaica și Diana Manaila.

Premiera spectacolului „Alice in Christmas Wonderland” va avea loc duminica, 4 decembrie, de la ora 11:00, la CinemaPro, I.C. Bratianu , nr: 6, Bucuresti. Biletele pentru premieră și următoarele reprezentații au fost deja puse în vânzare pe Eventim.ro sau la casa de bilete CinemaPro si e gasiti aici: https://goo.gl/ZeHWWe

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*