Home / Viata de familie / Retete pentru toata familia / Aperitive / Spanac cu ricotta la cuptor

Spanac cu ricotta la cuptor

Ingrediente

400 g spanac proaspăt

100 g brânză ricotta

3 ouă

100 g iaurt

1/4 linguriță busuioc tocat

½ ceapă potrivită

Mod de preparare

Dacă spanacul este proaspăt, îl cureți, îl speli și îl opărești. Îl scurgi și îl toci foarte mărunt.

Amesteci ricotta cu ouăle bătute în prealabil, adaugi busuiocul tocat mărunt și ceapa dată pe răzătoarea mare și omogenizezi. Pui și spanacul tocat și amesteci bine.

Torni compoziția într-un vas de yena mai mic uns cu unt și îl introduci în cuptorul preîncălzit, la foc mediu, pentru 25-30 de minute.

Foto: Photoland/Profimedia

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*