Home / Copil / Șalău cu sfeclă roșie

Șalău cu sfeclă roșie

de la 2 ani

Ingrediente

2 castraveți murați;

200 iaurt grecesc gras;

1 file șalău proaspăt fiert (150 g);

2 cartofi medii;

1 ceapă roșie;

1/2 sfeclă roșie potrivită;

sare

Mod de preparare

Speli sfecla, o fierbi până se pătrunde bine, după care o lași să se răcească, o cureți și o dai pe răzătoarea mare. Separat, fierbi cartofii în coajă, îi cureți și îi tai cubulețe. Le pui într-un castron și le amesteci.

Adaugi peste sfeclă și cartofi peștele și castraveții tăiate cubulețe, ceapa tocată mărunt și amesteci. Pui iaurtul și un praf de sare și omogenizezi. Această saltă este foarte bună pentru întreaga familie.

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*