Salată de pui cu avocado

Salata de pui cu avocado

Ingrediente

2 fructe de avocado

2 linguri ulei de măsline

1 vârf de cuţit sare
250 g roşii

150 g piept de pui fiert

1 lingură fulgi de migdale

20 g parmezan

Mod de preparare

Speli roşiile, le tai în două, le cureţi de seminţe, le tai cubuleţe şi le pui într-un castron. Speli fructele de avocado, le tai în două, scoţii sâmburii şi scobeşti puţin jumătăţile obţinute. Miezul îl tai cubuleţe şi-l pui peste roşii.

Adaugi peste roşii şi avocado pieptul de pui tăiat cubuleţe, fulgii de migdale, sarea, uleiul şi amesteci.  Umpli  jumătăţile de avocado cu salata obţinută, presari parmezan ras şi o serveşti.

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*