Home / Copil / Salată de paste cu iaurt și căpșune

Salată de paste cu iaurt și căpșune

Ingrediente

125 g paste fundițe

1 măr

1 mandarină

4 căpșune

250 g iaurt cu căpșune

1 linguriță unt

zeama de la ¼ de lămâie

Mod de preparare

Fierbi pastele conform indicațiilor de pe ambalaj, le scurgi și le amesteci cât sunt calde cu untul.

Cureți mărul de semințe, îl tai felii subțiri, le stropești cu zeama de lămâie și le așezi peste paste (ca în imagine). Pui în bol și feliile de mandarină curățate de coajă și căpșunile tăiate bucăți. Servești salata cu iaurtul de căpșuni.

Foto: Photoland/Profimedia

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*