Home / Copil / Salată de fusilli cu ton

Salată de fusilli cu ton

Ingrediente
250 g paste fusilli; 100 g fasole verde congelată; 1 morcov mic;  100 g ton întreg din conservă; 30 ml ulei de măsline; 2 linguri zeamă de lămâie; sare

Mod de preparare

Mai întâi, cureți morcovul, îl speli bine, îl tai rondele și-l pui la fiert împreună cu fasolea verde. Lași să fiarbă până când legumele se înmoaie, după care le scurgi bine și le dai să se răcească.

Fierbi pastele conform indicațiilor de pe pachet, le scurgi, le lași să se răcească și le pui într-un castron mai mare. Adaugi peste ele legumele și tonul scurs. Amesteci uleiul cu zeama de lămâie și un praf de sare, torni peste paste și amesteci ușor.  Lași salata la frigider 30 de minute pentru a se combina aromele.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*