Salată Arlechin

Salată Arlechin

Ingrediente

4 cartofi potriviți

200 g piept de pui

2 ouă fierte tari

3-4 linguri smântână

1 linguriță muștar dulce

sare

2 fire ceapă verde

Pentru decor

1 morcov mic fiert

1 ou fiert tare

3 roșii cherry

2 capere

1 măslină

1 linguriță bulion de casă

Mod de preparare

Speli cartofii bine și-i pui la fiert în apă cu un praf de sare până sunt bine pătrunși. Separat, speli pieptul de pui, îl fierbi și-l lași să se răcească. Cureți cartofii de coajă și îi tai cubulețe împreună cu pieptul de pui și așezi totul într-un castron.

Adaugi peste cartofi și pui ouăle fierte tăiate cubulețe, adaugi smântâna și muștarul, ceapa tocată mărunt şi un praf de sare. Amesteci totul foarte bine.

Așezi salata pe un platou și îi dai forma rotundă. Formezi părul Arlechinului din morcovul tăiat cubulețe, ochii îi faci din jumătăți de ou, nasul din măslină, gura din două roșii cherry și bulion, iar papionul din capere și o roșie.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*