Home / Viata de familie / Retete pentru toata familia / Aperitive / Ruladă-aperitiv din cașcaval

Ruladă-aperitiv din cașcaval

Ingrediente

2 ouă

1/2 ardei gras roșu

1 crenguță busuioc

1 ceapă

150 g cremă de brânză

1 linguriță hrean ras

sare

piper alb măcinat

300 g cașcaval

150 g felii șuncă

Mod de preparare

Fierbi ouăle tari, le scoți în apă rece, le cureți de coajă și le tai cubulețe. Pui crema de brânză într-un castron, adaugi ouăle, ardeiul gras tăiat cuburi, hreanul, busuiocul și ceapa tocate mărunt. Condimentezi cu sare și piper și omogenizezi compoziția.

Pui cașcavalul ras într-un castron și-l introduci în cuptorul cu microunde până începe să se topească. Dacă nu ai cuptor, îl pui într-o pungă de plastic și îl introduci în apă clocotită. Îl lași să se topească parțial.

Pui cașcavalul pe o folie de plastic, acoperi cu alta și o întinzi sub formă de dreptunghi. Așezi feliile de șuncă, întinzi crema de brânză și rulezi cât mai strâns. Învelești rulada în folie de aluminiu, strângi la capete și o introduci la frigider pentru 2-3 ore înainte să o servești.

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*