Home / Viata de familie / Activitati / Revoluție în hairstyling: Rowenta lansează platforma de tutoriale video Style Me Up!

Revoluție în hairstyling: Rowenta lansează platforma de tutoriale video Style Me Up!

wobblers_85x85_NEW
Rowenta lansează platforma Style Me Up!, unde orice fashionistă găsește inspirație și sfaturi utile pentru coafuri statement, ce vor atrage fără îndoială toate privirile.
Pentru majoritatea femeilor, stilizarea părului într-o zi obișnuită înseamnă cel mult un coc răsucit în grabă sau un clasic pony tail. Prin noua platformă Style Me Up!, specialiștii Rowenta aduc un strop de glamour în viața femeilor și revoluționează coafatul zilnic.
Cum funcționează?
Platforma este ușor de utilizat, astfel că poți alege coafura preferată în trei pași simpli. Trebuie doar să selectezi lungimea, tipul de păr și stilul dorit. În funcție de aceste opțiuni, Style Me Up! generează mai multe posibilitați de hairstyling.
Fiecare variantă este însoțită de tutorialele video, care te ajută să obții un look perfect, într-un timp scurt și cu minimum de efort.
Style Me Up! este totodată un consultant de încredere în materie de fashion. Pentru fiecare coafură aleasă, platforma sugerează și vestimentația potrivită. Platforma este disponibilă aici: stylemeup.rowenta.ro.
„Rowenta a dezvoltat o gamă de produse inovatoare, care le ajută pe femei să obțină rezultate spectaculoase în fiecare zi. Style Me Up! vine în completarea acestor produse, fiind o sursă excelentă de inspirație pentru crearea unui look original, dintr-o rotire de perie! Ne dorim ca Style Me Up! să devină prietena de nădejde la care apelezi ori de câte ori ai nevoie de un sfat în materie de stil”, spune Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager Groupe SEB România.
Look de copertă chiar dacă nu ești fotomodel!
Oricât te-ai strădui, nu poți crea o coafură impecabilă fără un echipament profesionist. De aceea, pe platforma Style Me Up! vei găsi instrumentele ideale pentru realizarea unui look de catwalk:
• Peria Brush Activ’ Nano Smart este o perie rotativă cu aer cald, ultra-compactă, care coafează părul în timp ce îl usucă, oferind rezultate profesionale în timp scurt.
• Uscătorul Infini Pro este un uscător de păr cu motor AC profesional, o putere de 2.200 W și concentratoare înguste de 6 mm si 8 mm, special concepute pentru a da volum de la rădăcină, în timp ce funcția de ionizare lasă părul neted și strălucitor.

• Setul de styling Multi Glam este un set alcătuit dintr-o perie cu aer cald și mai multe accesorii, pentru un look glamour, indiferent de tipul de păr.

• Peria Brush Activ’ Volume & Shine conferă părului volum și strălucire datorită celor doi generatori de ioni care împiedică electrizarea și efecul de păr rebel. Prevăzută cu 2 tipuri de perii pentru maximă eficiență indiferent de lungimea părului, peria oferă multiple variante de coafare rapidă, de la vârfuri întoarse la bucle lejere.

***

Despre Rowenta

Rowenta a luat naștere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflați în căutarea produselor de înaltă performanță, ușor de folosit și cu design funcțional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gama largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling și epilatoare, la aspiratoare și produse pentru îngrijirea țesăturilor, create din respect pentru consumator și mediul înconjurător.
Pentru mai multe informații accesați:
www.rowenta.ro / https://www.facebook.com/RowentaRomania

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*