Home / Bebelus / Retete / 7-12 luni / Puișori din ricotta și cașcaval

Puișori din ricotta și cașcaval

de la 1 an

Ingrediente

150 g ricotta

1 lingură unt nesărat

150 g cașcaval puțin sărat

2 ouă fierte tari

ardei gras roșu pentru decor

2 măsline negre pentru decor

Mod de preparare

Amesteci ricotta cu untul nesărat moale, adaugi cașcavalul și albușurile date pe răzătoarea mică și omogenizezi compoziția. Gălbenușurile le zdrobești foarte bine cu furculița.

Formezi din compoziția de ricotta puișori și-i presari cu gălbenuș. Îi așezi pe un platou pe care poți forma un cuib din spaghete fierte. Le formezi din ardeiul gras roșu ciocul și creasta și din măsline ochișorii. Cei mici vor fi încântați și vor păpa tot.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*