Home / Copil / Primăvara aceasta, ține la distanţă răceala şi alergiile!

Primăvara aceasta, ține la distanţă răceala şi alergiile!

 

 Septilin_630x330px

 

Schimbarea anotimpurilor și trecerea de la sezonul de iarnă la cel de primăvară, duce la o slăbire sigură a organismului. De asemenea, apariția ierbii, a copacilor și florilor pot provoca alergii și rinite supărătoare. Primul mecanism de apărare este imunitatea naturală, însă de cele mai multe ori are nevoie de un ajutor suplimentar pentru a face faţă tuturor agresiunilor externe.

Suplimentele naturale reduc simptomele răcelii

Septilin de la Himalaya Herbal Healthcare este un supliment alimentar natural ce îmbunătăţeşte capacitatea organismului de apărare, fiind util atât în infecţii respiratorii acute, cronice sau recurente, cât şi în infecţii ORL. Produsul poate fi folosit singur sau în combinaţie cu antibioticele şi reduce riscul contactării gripei şi a altor viroze respiratorii, atât la adulţi, cât şi la copii. Este recomandată administrarea preventivă sau de la primele simptome ale bolii. În cazul administrării de lungă durată, are un efect antialergic, fiind un bun adjuvant în afecţiuni alergice precum rinita alergică sau astmul bronşic.

Ajută sistemul imunitar

Septilin este un imunomodulator de nelipsit, fiind un aliat de nădejde ce determină creşterea imunităţii nespecifice, dar şi reducerea fenomenelor alergice sau inflamatorii. Siropul pentru cei mici, ajută la formarea sistemului imunitar într-un mod puternic şi echilibrat, copiilor ce intră în colectivitate pentru prima dată le va fi de un mare ajutor. Durata curei este, în medie, de 3 luni de zile, fiind recomandate 2 cure pe an, dar dacă este nevoie, cura se poate prelungi până la 6 luni, respectiv tot sezonul rece.

Au proprietăți antivirale și antibacteriene

Datorită proprietăţilor antivirale, antibacteriene, antiinflamatoare şi imunostimulatoare, Septilin ajută şi la combaterea afecţiunilor respiratorii, putând fi folosit chiar în fazele acute. Septilin atinge toate obiectivele unei terapii eficiente – îl putem folosi ca tratament încă de la debutul bolii, singur sau alături de simptomatice şi chiar de antibiotice, rezultând o recuperare mai rapidă, iar efectuarea curei de 3-6 luni scade simţitor riscul apariţiei recidivelor. În caz de alergii (mai ales rinita alergică şi astm bronşic), folosirea produsului Septilin în cure de minim 6 luni duce la scăderea frecvenţei şi intensităţii episoadelor alergice.

Forma de sirop cu gust plăcut, facilitează administrarea produsului la copii începând cu vârsta de sugar (de la 6 luni), iar pentru copiii mari şi adulţi, forma de tablete (100 tablete/flacon) asigură costuri accesibile pentru a putea efectua cura completă.

Ce conţine Septilin ca plante de bază? 

  • Guggulul sau Balsamodendron mukul este un arbust a cărui răşină creşte numărul leucocitelor şi capacitatea lor de fagocitoză şi deţine proprietăţi antiinflamatoare semnificative;
  • Tinospora cordifolia are rolul de a stimula capacitatea proliferativ-secretorie a limfocitelor B, ducând la creşterea producţiei de imunoglobuline. Extractul apos de Tinospora cordifolia cunoscut şi sub numele de “chinină indiană” este utilizat în stările febrile datorită proprietăţilor antipiretice;
  • Emblica officinalis este un antioxidant puternic şi are proprietăţi antivirale, antibacteriene şi antifungice. Fructele de Emblica officinalis conţin printre cele mai înalte concentraţii de vitamina C dintre toate plantele şi alimentele (100 g de pulpă de fruct proaspăt conţine 500 mg de vitamina C).

Vă puteți bucura de frumusețea primăverii cu ajutorul lui Septilin, aliatul şi scutul întregii familii împotriva afecţiunilor de sezon!

Produsul este distribuit de compania Prisum Internaţional Trading, ce deţine dreptul de distribuitor pe piaţa românească a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare şi produse cosmetice (adulţi şi copii). Pentru mai multe informaţii despre produsele şi serviciile Prisum Internaţional, vă rugăm să vizitaţi: www.prisum.ro, www.himalayaherbals.ro şi pagina de Facebook Himalaya Herbal Healthcare .

 

 

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*