Home / Viata de familie / Activitati / Pregăteşte-te de vară cu Nestlé Fitness

Pregăteşte-te de vară cu Nestlé Fitness

Cereale Nestle Fitness Iaurt

Cerealele Nestlé Fitness te pregătesc pentru a fi în cea mai bună formă vara aceasta! Programul pentru un abdomen plat oferit gratuit de Nestlé Fitness te va ajuta şi în acest an să-ți tonifici abdomenul şi să te distrezi în acelaşi timp!

Cereale și program de dans pentru tine

Nestlé Fitness lansează Programul Abdomen Plat în pași de Samba – o metodă distractivă de a arde calorii în timp ce îţi tonifici muşchii. Utilizează codul imprimat pe partea interioară a ambalajului promoţional Nestlé Fitness Samba pentru a accesa şi învăţa programele speciale de dans. Cu un singur click, poţi alege programul Street Dance sau Party Groove, în care coregraful Nestlé Fitness, Nuno, te învaţă cum să ai un abdomen tonifiat în ritm de Samba.

3 pași pentru un corp de invidiat

Pentru a avea rezultate sigure, Nestlé Fitness îţi recomandă să urmezi 3 paşi simpli: exerciții fizice pentru abdomen, dans şi o alimentaţie echilibrată.Tonifică-te cu exercițiile specializate pentru abdomen, dansează pe ritm de Samba și nu uita de o alimentaţie echilibrată şi variată. Este foarte important să includem în dieta zilnică cât mai multe legume și fructe precum şi cerealele integrale conținute și de Nestlé Fitness, pentru un mic dejun hrănitor, bogat în nutrienți.

Mai multe detalii poți găsi pe site-ul www.nestle-fitness.com/ro.

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*