Home / Bebelus / Retete / 6 luni / Piure de morcov cu brânzică de vaci

Piure de morcov cu brânzică de vaci

2 porții

Ingrediente

1 morcov potrivit

1 lingură brânzică de vaci făcută în casă

¼ măr

lapte formulă preparat

câteva picături zeamă de lămâie

Mod de preparare

Cureți mărul de coajă și de semințe, îl tai cuburi și-l pui la fiert pe aburi. Opțional, poți stropi cubulețele de mere cu câteva picături de zeamă de lămâie.  Cureți morcovul de coajă, îl tai cuburi și-l pui într-o crăticioară. O așezi pe foc mic și lași până se înmoaie.

Scurgi morcovul de zeamă, îl pui în blender, adaugi cubulețele de mere, brânzica de vaci și mixezi până obții un piure fin. Îl diluezi cu lapte formulă preparat până ajungi la consistența agreată de bebeluș.

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*