Home / Bebelus / Retete / 6 luni / Piure de cartofi cu păstârnac și brânzică

Piure de cartofi cu păstârnac și brânzică

Ingrediente

1 rădăcină mică de păstârnac;

1 cartof potrivit;

1 lingură brânză de vaci;

1 linguriță ulei de măsline

Mod de preparare

Speli cartoful și păstârnacul, le cureți de coajă, le speli din nou și le tai cubulețe. Pui legumele într-o crăticioară, le acoperi cu apă și le pui la fiert, acoperite de un capac, până se înmoaie.

Scurgi legumele de zeamă, le pui în blender, adaugi brânzica de vaci, uleiul de măsline și mixezi până când obții un piure fin. Subțiezi piureul cu puțină apă plată caldă.

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*