Home / Bebelus / Retete / 6 luni / Piure de cartof și fenicul

Piure de cartof și fenicul

Ingrediente

1/2 bulb de fenicul;

1 cartof potrivit;

1 linguriță ulei de măsline;

1 linguriță lapte praf formulă

Mod de preparare

Îndepărtezi baza și primele foi de la fenicul, îl speli bine și îl tai bucăți. Speli cartoful, îl cureți de coajă, îl speli din nou și îl tai cubulețe. Pui legumele într-o crăticioară, le acoperi cu apă și le pui la fiert, acoperite de un capac, până se înmoaie.

Scurgi legumele de zeamă, le pui în blender, adaugi laptele praf formulă, uleiul de măsline și mixezi până când obții un piure fin. Dacă piureul este prea gros, adaugi puțină zeamă în care au fiert legumele.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*