Home / Bebelus / Retete / 6 luni / Piure cu țelină și păstârnac

Piure cu țelină și păstârnac

2 porții

Ingrediente

100 g țelină

1 cartof mic (circa 50 g)

100 g păstârnac

2-3 linguri lapte formulă preparat
1 linguriță ulei de măsline

Mod de preparare

Cureți legumele de coajă, le speli bine și le tai cubulețe. Le pui într-o crăticioară și le acoperi cu apă. O așezi pe foc și o lași să fiarbă până se înmoaie bine legumele. Când sunt bine pătrunse, le scurgi de apă, le pui în blender, adaugi laptele formulă preparat și mixezi până obții un piure fin.

Dacă piureul este prea gros, mai adaugi lapte până ajungi la consistența dorită.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*