Home / Viata de familie / Activitati / ITSY BITSY te așteaptă de 1 iunie în Orășelul Copiilor

ITSY BITSY te așteaptă de 1 iunie în Orășelul Copiilor

Show-ul ITSY BITSY 2014

Copiii şi părinţii sunt aşteptaţi în Parcul Orăşelul Copiilor din Bucureşti, duminică 1 Iunie 2014, ora 17.00, la cea mai mare sărbătoare a copilăriei din an „Show-ul prietenilor cântăcioși” ITSY BITSY. Alături de eroii Itsy şi Bitsy mesajul de solidaritate faţă de copiii de pretutindeni va fi lansat în faţă a peste 10.000 de părinţi şi copii de către cunoscută artista Margareta Pâslaru, alături de alte vedete – părinţi dedicaţi precum Oana Sîrbu, Monica Davidescu şi Aurelian Temişan.

“Anul acesta am pregătit muuulte surprize şi premii pentru copii, muzică, dans şi voie bună pentru a petrece o după-amiază de neuitat. Cred că ziua copiilor este o sărbătoare care merită petrecută în fiecare familie, făcându-le bucurii copiilor. Şi pentru că cel mai frumos cadou pentru un copil este o amintire plăcută cu mama şi cu tata petrecând împreună cu el, ITSY BITSY va ajuta anul acesta părinţii să creeze astfel de cadouri copiilor lor.” a declarat Nadia Tătaru, Director General ITSY BITSY.
“Show-ul prietenilor cântăcioși” ITSY BITSY va fi prezentat de realizatoarea emisiunii pentru părinţi “Mamma mia”, Nouria Nouri, care va invita pe scenă prietenii “cântăcioși” sau dansatori din grupurile: Contrapunct, Lilliput, Amicii, Rogvaiv, Miniton, Mini Trouble Dance Crew şi pe copiii-vedetă de Cartea recordurilor – Andra şi Răzvan Gogan.
Artista care a marcat copilăria părinţilor, Margareta Pâslaru, va veni la eveniment alături de corul Allegretto condus de Adriana Codreanu şi va transmite prin muzică şi cuvinte un mesaj puternic de solidaritate şi de încurajare a copiilor din întreagă ţară – Visaţi, dar luptaţi pentru visul vostru! Artista este un model de implicare în proiecte de susţinere a copiilor din România.
Oana Sîrbu, Monica Davidescu şi Aurelian Temişan, vor încânta părinţii prin muzică şi mesajele de la părinte la părinte. “Copiii au nevoie de iubire! Lumea copiilor e o lume sfânta! Iubiţi-i pe copiii voştri, acordaţi-le timp, ascultaţi-i, încercaţi să-i înţelegeţi, că pe nişte mici adulţi. De când sunt mama, viaţă mea s-a schimbat radical în bine.” declara Oana Sîrbu.
Cei doi Apărători ai Galaxiei Xarazon, Itsy şi Bitsy, eroii iubiţi de copiii şi părinţii din toată ţară, vin duminică 1 Iunie în Orăşelul Copiilor la întâlnirea cu prietenii lor, aducând multe surprize şi cadouri, veselie din belşug şi inspiraţie pentru familiile din România.

:

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*