Home / Copil / Paste cu smântână

Paste cu smântână

Ingrediente

250 g paste mici; 150 ml smântână; 3 ouă; 200 g brânză de vaci; 100 g cașcaval ras; 2 linguri parmezan; 200 g piept de pui fiert; unt; sare

Mod de preparare

Pui pastele la fiert în apă clocotită și le fierbi 10 minute. Le scurgi de apă, le clătești și le lași să se scurgă din nou. Le pui într-un castron și le lași să se răcească.

Amesteci foarte bine smântâna cu brânza de vaci, ouăle, pieptul de pui tăiat cubulețe și cașcavalul ras. Condimentezi cu sare, pui pastele și omogenizezi. Torni compoziția într-un vas termorezistent uns cu unt și le introduci în cuptorul preîncălzit pentru 30-40 de minute. Le lași să se răcorească, le presari cu parmezan ras și le servești.

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*