Home / Copil / Pastă de somon cu cremă de brânză

Pastă de somon cu cremă de brânză

Ingrediente

400 g somon file fără piele; 200 g cremă de brânză; 2 linguri smântână; ½ lămâie; sare; 1 lingură ulei; ½  morcov mediu fiert

Mod de preparare

Speli peștele, îl cureți de eventualele oase rămase și îl ștergi cu prosoape absorbante. Îl stropești cu zeama de lămâie și îl ungi cu ulei. Îl așezi într-un vas termorezistent și îl introduci în cuptorul încins pentru 20 de minute. Lași somonul să se răcească, după care îl toci mărunt.

Într-un castron, amesteci crema de brânză cu smântâna, pui somonul, jumătatea de morcov fiert dat pe răzătoarea mică, puțină sare și amesteci. Dacă vrei ca pasta să fie mai acră, mai adaugi puțină zeamă de lămâie.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*