Home / Bebelus / Retete / 7-12 luni / “Papanași” fierți

“Papanași” fierți

de la 8 luni

Ingrediente
200 g brânză proaspătă de vaci; 2 gălbenușuri; 2 linguri gris pentru bebe sau griș normal
Mod de preparare

Pui brânza de vaci la scurs, după care o amesteci cu gălbenușurile bătute și grișul. Compoziția obținută trebuie să se lege destul de bine pentru a putea modela biluțe. Dacă este prea cremoasă, mai pui  griș, după care formezi biluțe potrivite ca mărime.

Pui apă la fiert într-o crăticioară și când dă în clocot pui biluțele. Le lași să fiarbă, la foc mic, 15 minute, după care le scoți cu o paletă într-o strecurătoare.

Poți servi papanașii puiului tău cu iaurt sau cu piure de fructe

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*