Home / Viata de familie / Retete pentru toata familia / Aperitive / Omletă cu brânză și cartofi

Omletă cu brânză și cartofi

 

 

 

500 g cartofi

1 lingură ulei de măsline;

1 legătură ceapă verde;

3 căței usturoi;

sare;

piper;
6 ouă;

1 legătură mărar;

100 g brânză rasă
Mod de preparare

Speli cartofii bine și îi pui la fiert în coajă. Când sunt fierți, dar nu foarte moi, îi cureți de coajă, îi tai felii mai groase și îi amesteci ușor cu ceapa și usturoiul tocate mărunt. Condimentezi cu puțină sare și piper și pui amestecul într-o tavă rotundă unsă cu ulei.
Adaugi ouăle bătute cu un praf de sare și amestecate cu mărarul tocat. Presari deasupra brânza rasă și introduci omleta  în cuptorul preîncălzit la 180° C până când se topește branza și ouăle se coagulează bine. Trebuie să se rumenească ușor deasupra.

Foto: Photoland/Photocuisine

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*