Home / Viata de familie / Activitati / O nouă modă pentru copii – aparatele de fitness pentru interior

O nouă modă pentru copii – aparatele de fitness pentru interior

Echipamente fitness copii - mica

 

Urban Market este importator și distribuitor al unei game complete de echipamente sportive de exterior, echipamente pentru terenuri de joacă în aer liber, echipamente de joacă pentru interior și mobilier urban.

Prin produsele sale, cu un design modern și atractiv, Urban-Market.ro creează un cadru benefic dezvoltării armonioase a copiilor și promovează un stil de viață activ în aer liber sau în săli special amenajate.

Echipamente fitness pentru copii activi

Noutatea pe care Urban-Market.ro o aduce în această primăvară este lansarea aparatelor de fitness pentru interior dedicate copiilor activi. Gama cuprinde biciclete de fitness, mini steppere, bandă de alergat și echipament fitness copii – ski,vâslit și rotativ.

Recomandate copiilor între patru și opt ani, aparatele au un rol benefic în stimularea dezvoltării musculaturii proprii, a masei osoase și a coordonării gesturilor. Dotate cu afișaj electronic pentru timp, viteză, distanță și calorii – copiii se pot familiariza încă de la vârste fragede cu noțiunile ce țin de un stil de viață activ și echilibrat și cu însușirea obiceiurilor sănătoase care se vor perpetua și în viața de adult.

Conform Organizației Mondiale a Sănătății, în Uniunea Europeană sunt 14 milioane de copii supraponderali, iar numărul acestora crește anual cu 400.000. Introducerea exercițiilor fizice în activitățile cotidiene ale copilului stă la baza unei educații sănătoase, fiind chiar o unealtă care influențează caracterul și o dezvoltare optimă atât din punct de vedere fizic cât și mental.

Practicarea sportului în rândul celor mici are și o latură psihologică ce favorizează creșterea încrederii și controlului de sine, deprinderea autonomiei și a unui caracter sociabil.

Unde pot fi amplasate?

Datorită funcționalității lor, aparatele de fitness pentru copii pot fi materiale didactice inedite în grădinițe sau școli și echipamente utile de joacă și antrenament pentru clinici medicale de specialitate.

Cu un design atractiv și dimensiuni reduse, aparatele de fitness pot fi amplasate în locuri de joacă, hoteluri, cluburi de sănătate, în mansarda casei sau chiar într-o cameră special amenajată

și reprezintă un element esențial pentru părinții care vor să canalizeze energia debordantă a celor mici, într-un mod pozitiv și util.

Iar pentru cei care iubesc sportul în aer liber, Urban-Market.ro aduce o gamă completă de articole care îi ajută să-și pună hobby-urile în practică: aparate de fitness multifuncționale, mese de tenis, coșuri de baschet.

Gama de produse este marketată și comercializată de Urban-Market.ro și se poate comanda completând formularul special sau urmând instrucțiunile specifice din pagina web.

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*