Home / Copil / NOUTĂȚILE LUNII IUNIE LA MINIMAX

NOUTĂȚILE LUNII IUNIE LA MINIMAX

 

Luna iunie aduce, pe postul de televiziune pentru copii Minimax, un nou sezon animat marca DreamWorks („Trăiască regele Julien!”, seria a treia și ultima) și al patrulea sezon al serialului cu atât de mulți fani în rândul celor mici, „Bibi și Tina”. Aflați mai multe detalii despre fiecare dintre aceste producții colorate, educative, pline de aventuri și umor, în cele ce urmează:

·      „Bibi și Tina”, sezonul 4, de azi, 6 iunie, în fiecare zi, de la ora 14:30. În noile episoade ale poveștii animate, eroinele titulare au parte de noi aventuri călare pe cai sau… pe mături. Bibi (micuța vrăjitoare din Neustadt) și prietena ei cea mai bună (Tina) își petrec în continuare timpul liber alături de caii de la ferma Martinshof. Inseparabile de Sabrina și Amadeus, Bibi și Tina merg la competiții, fac curat în boxele grajdului și învață totul despre prietenie, cu un strop de magie adăugată ca o cireașă pe tort.

·      „Trăiască regele Julien!”, sezonul 3, din 27 iunie, în fiecare zi, de la ora 18:00. După ce regele Julien fuge din regatul său, insula Madagascar este amenințată de Koto, un lemurian alb-negru care are planuri mari legate de insula noastră. Și, pentru că spiritul războinic se încinge în supușii lui, conducătorul titular pleacă dincolo de mare, pentru a recruta o armată de aliați printre care se numără Uncle King Julien și disprețuitul Karl. Dragi copii, descoperiți cum se termină aventurile trăsnitului rege lemurian Julien, în ultimele 326 de episoade din producția marca DreamWorks (fiecare dintre ele va fi difuzat și în reluare, de la ora)!

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*