Home / Bebelus / Retete / 7-12 luni / Mousse de sfeclă roșie

Mousse de sfeclă roșie

de la 9 luni

Ingrediente

1 sfeclă roşie mică; 2 linguri brânză de vaci cremoasă; 50 ml smântână dulce; 1 linguriță zeamă de lămâie

Mod de preparare

Speli sfecla și o pui la fiert până se pătrunde bine. O cureți de coajă, o tai cuburi și o lași să se răcească. O pui în blender, adaugi peste ea brânza de vaci, smântâna rece și mixezi până obții o cremă fină și aerată.

Pui zeama de lămâie și mai mixezi câteva secunde.

Daca adaugi sare, puțin usturoi pisat si piper, acest mousse este foarte bun și pentru adulți sau copii mai mari. Il poți servi decorat cu fulgi de migdale și brânză.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*