Home / Copil / Motanul Încălțat– TEATRU LA HAPPYCINEMA

Motanul Încălțat– TEATRU LA HAPPYCINEMA

Duminică, 19 februarie de la 11:30 la HAPPYCINEMA® București din Liberty Center Mall se joacă  Motanul Încălțat.

Motanul Încălțat este un spectacol complex și interactiv ce îmbină jocul actorilor cu teatrul umbrelor, poate singura formă de teatru care face ca visele să se transforme în realitate. Un spectacol care încântă prin costume, decoruri şi starea de joc interactiv. Acest joc îi va implica foarte mult pe micuţii spectatori care vor participa activ la spectacol, ajutându-l pe Motanul nostru să-şi ducă planul la îndeplinire.

Copiii vor merge alături de actori într-o călatorie plină de peripeţii şi vor învăţa că bogăţia sufletului este cel mai important lucru.

Vă invităm la o montare, ce redă cu fidelitate întâmplările pline de haz şi umor prin care trec mezinul neîndreptăţit de soartă şi năzdrăvanul său motan, în drumul lor spre bogãţie şi fericire.

Un spectacol de teatru viu, antrenant, adresat copiilor de toate vârstele.

Din distribuție fac parte tinerii actori Alexandru Măndoiu și  Alin Călinescu, scenografia îi aparține lui Andrei Bucătari, iar regia spectacolului este semnată de Laurențiu Tudor.

Sunteți așadar așteptați cu mic cu mare la HAPPYCINEMA®. Costul unui bilet pentru copii este 15 lei, iar pentru adulți este 20 lei.  Grupurile au parte de oferte speciale, la preț redus, pentru detalii și rezervări puteți suna la 0777 556 976.

Localizare: HAPPYCINEMA® – CINEMA BUCUREȘTI: Șoseaua Progresului 151-171, Sector, 5, Bucuresti (în incinta Liberty Center, la 10 minute de Piata Unirii; tramvaie: 1, 8, 11, 23, 25, 32, 47; autobuze: 117, 173, 220; parcare gratuită)

Biletele se pot achiziționa de la casele de bilete ale cinematografului sau online pe Cinemagia.

Rezervări online: www.happycinema.ro

 

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*