Home / Copil / Moda copiilor la Promenada

Moda copiilor la Promenada

Invitatie Kids Fashion Show

 

Miercuri, 3 septembrie 2014, începând cu orele 19:00, vedetele împreună cu micuții lor defilează la Promenada Kids Fashion Show, o prezentare a ultimelor tendințe ale modei pentru copii. În plus, vom ajuta și alți copii să meargă la școală gata echipați.

Cum în fashion detaliile fac diferența, ținutele vor fi accesorizate cu bijuterii, ochelari și ceasuri vesele de la Cielo Venezia 1270, Swatch și Optiblu și cu cele mai noi produse “must have” de la Noriel, Cărturești, Autograf, ICentre, Altex, Flanco, Sony Center și … Baby’s Boutique. Stylingul colecțiilor magazinelor participante este realizat de divizia de stilism avansați DallesGo, coordonată de binecunoscutul critic de modă Ovidiu Buta.

Pregătirea pentru defilare va fi asigurată de experții de la Sephora și Yvonne Salon. Evenimentul are și scop caritabil, cei prezenți vor putea să afle informații despre programele sociale ale asociațiilor World Vision și Metropolis și să ajute copii din întreaga țară să se bucure de începutul noului an școlar echipați corespunzător.

În cadrul evenimentului, vom degusta porții aromate de fericire, oferite de cofetăria OCTAVIAN Dulce de România, care își așteaptă clienții începând cu 1 septembrie în mall Promenada la nivelul -1.

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*