Home / Fără categorie / Mickey Mouse și Doctorița Plușica vin la Mall Băneasa

Mickey Mouse și Doctorița Plușica vin la Mall Băneasa

 

MaterialUPCRomania

Copiii din Bucureşti vor avea şansa unică de a întâlni faimoasele personaje de la Disney într-un decor magic, la Băneasa Shopping City Mall. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 31 mai, între orele 15:00 – 20:00, şi va include mai multe momente marca Disney şi surprize nenumărate pentru copii şi familiile lor. În plus, cei mici şi cei mari vor lua parte la numeroase concursuri şi activităţi interactive pregătite special pentru ei.

Cu ocazia lansării Disney Junior la UPC, patru dintre cele mai iubite personaje Disney vin în premieră într-un număr atât de mare în România. Mickey Mouse, Sofia Întâi, Jake şi Doctoriţa Pluşica vor încânta audienţa din România prin apariţii de excepţie şi costume de poveste, aşa cum doar în universul Disney există.

Pe tot parcursul lunii iunie, UPC va sărbători Ziua Copiilor şi va organiza în 24 de oraşe petreceri pentru copiii clienţilor, zone special amenajate pentru cei mici în magazinele UPC şi evenimente surpriză.

UPC a pregătit totodată un cadou special pentru cei mici şi cei mari. Cei care aleg unul din pachetele Magic sau Ultra primesc cadou şi telecomanda Teki, cu ajutorul căreia copiii din familiile UPC se bucură de conţinut distractiv şi educativ, potrivit vârstei lor. Teki este în acelaşi timp un sprijin pentru părinţii care doresc să îşi protejeze copiii de vizionarea unor programe neadecvate. Telecomanda Teki a fost lansată de UPC în 2012, iar acum este disponibilă într-o nouă ediţie. Teki are moduri de funcţionare separate, în modul Copil permiţând doar vizionarea unor programe TV prestabilite. Atât timp cât telecomanda este setată în modul Copil, niciun alt canal TV nu poate fi selectat.

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*