Home / Copil / Alimentatie / Meniuri de toamnă pentru bebeluși

Meniuri de toamnă pentru bebeluși

  Baby Fresh Food Meniu Toamna (4)

Baby Fresh Food (www.babyfreshfood.ro), primul serviciu din România care furnizează mâncare proaspătă pentru copiii cu vârsta peste 6 luni a lansat meniul de toamnă.   

Cele 17 noi rețete introduse în meniurile pentru copii peste 6 luni sunt create de o echipă de medici, aprobate de un medic pediatru, punând accent pe ingrediente proaspete, de sezon. Alături de produsele de bază din meniurile Baby Fresh Food, noile preparate de toamnă ajută părinții să creeze un meniu zilnic gustos, sănătos și echilibrat pentru cei mici.

Printre propunerile specialiștilor Baby Fresh Food pentru această toamnă se numără preparate precum: Supă cremă de sfeclă, Piure de gulie cu vită, Piure de dovleac copt cu pui, Quiche cu ciuperci (vegetarian), Mâncare de gogoșari cu vită, Piure de mei cu prune, Fishfingers (pește la cuptor) cu salată de rădăcinoase, dar și alte preparate sănătoase și gustoase.

„Credem că gustul pentru hrana sănătoasă se educă, iar primii ani de viață sunt esențiali în dezvoltarea unor obiceiuri alimentare corecte și o nutriție adecvată. În fiecare anotimp includem în meniu rețete noi, creative, cu ingrediente de sezon, astfel încât cei mici să aibă acces la o gamă largă de gusturi, arome, texturi și nutrienți. În meniul de toamnă am introdus noi preparate cu rădăcinoase (morcov, păstârnac, țelină, sfeclă), dovleac plăcintar, struguri, ciuperci, gogoșari, prune, gulii, în meniurile adaptate fiecărei etape de dezvoltare și diversificare”, spune Antonia Condurovici, fondator Baby Fresh Food.  Ingredientele proaspete de sezon provin de la producători locali, atent selecționați.

Baby Fresh Food este un serviciu ce vine în întâmpinarea părinților ocupați, dar preocupați de sănătatea copiilor lor, oferind o alternativă la mâncarea pentru bebeluși pasteurizată. Pregătite doar din ingrediente naturale de cea mai bună calitate, atent selecționate, de la producători și furnizori certificați, preparatele oferite nu au adaos de arome, coloranți sau conservanți.

 

Baby Fresh Food beneficiază de consultanță specializată din partea unei echipe formate din specialiști ai clinicii Med Consult & Care, Dr. Luana Șahian și Dr. Alina Antohe, echipă care a creat rețetele și a compus meniurile de diversificare

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*