Home / Copil / În martie, la Jimjam te așteaptă Bob Constructorul, Angelina Balerina și prietenii lor

În martie, la Jimjam te așteaptă Bob Constructorul, Angelina Balerina și prietenii lor

Primăvara aceasta, lăsați-vă copiii în fața micilor ecrane în fiecare dimineață și seară de weekend, pentru o serie de filme animate perfecte pentru ei. JimJam le aduce, în martie, celor mici aventuri colorate alături de Angelina Balerina, construcții aparent imposibile marca Bob Constructorul și o nouă porție de strălucire în compania celebrilor ponei magici.

Cele 7 animații marca JimJam din martie sunt difuzate în fiecare sâmbătă și duminică, de la orele 11.07 și 18.05. Au mai ramas 5:

  • 17 martie, „Bob Constructorul: The Knights-of-Can-A-Lot” – Bob, Wendy și echipa au parte de ditamai surpriza, când în vizită vine tatăl lui Bob, Robert. Iar după ce Bob este rugat să renoveze un castel vechi, lumea îl confundă pe eroul nostru cu Robert, iar acesta devine șeful operațiunii.
  • 18 martie, „Bob Constructorul: When Bob Became a Builder” – Bob le povestește celor mai noi membri ai echipei sale de construcție (Benny și Scrambler) cum a devenit meșter mare, învățând tot ceea ce știe de la tatăl său.
  • 24 martie, „Constructorul Bob pe șantier: trenuri și căsuțe în copac” – Hai să construiești alături de Bob un set de trenulețe pentru Mr. Bentley, drept surpriză de ziua lui, apoi ajută o familie de veverițe să-și găsească o nouă casă în copac.
  • 25 martie, „Constructorul Bob pe șantier: clădiri ecologice și centre de reciclare” – Descoperă alături de Bob lumea uimitoare a caselor ecologice și a centrelor de reciclare și învață cum putem folosi resturile care se aruncă la gunoi pentru a face lucruri noi din ele.
  • 31 martie, „Micul meu ponei: Parada prințesei” – Poneii se pregătesc pentru Parada de Primăvară. Dar când Wysteria și Pinkie Pie se trezesc într-o peșteră, alături de un dragon, s-ar putea ca petrecerea să se anuleze.

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*