L'Amande - prima cofetărie cu produse fără gluten - PapTot.ro - Sarcină, naştere, primul an de viaţă, îngrijirea şi educarea copiilor între 0-14 ani, viaţă de familie - Revista PapTot!

Home / Copil / Alimentatie / L’Amande – prima cofetărie cu produse fără gluten

L’Amande – prima cofetărie cu produse fără gluten

L’amande desserts sans gluten, cofetărie-brutărie-patiserie, a sărbătorit în luna iulie un an de când creează în România produse destinate părinților, bunicilor și mai ales copiilor care au intoleranță la gluten sau la lactoză, dar și pe cei care au decis să-și schimbe stilul de viață.

Secretul succesului L’amande se afla în ingredientele de o calitate indiscutabilă și în dăruirea cu care patiserii reușesc să creeze aceste bunătăți, în așa fel încât să nu lase să se simtă vreo diferență de calitate și gust față de produsele tradiționale. Din contră, chiar veți fi suprinși de texturile, combinațiile și gustul bogat al produselor L’amande.

Povestea L’amande a început dintr-o necesitate, atunci când Daniela Alecse a descoperit că are intoleranța la gluten. Ceea ce la prima vedere părea un drum plin de greutăți și multe semne de întrebare s-a transformat în această poveste frumoasă, scrisă cu dragoste pentru toți cei care au o nevoie specială, pentru copiii care se pot bucura de un tort de ziua lor, chiar dacă suferă de celiachie, sau pur și simplu pentru toți cei care doresc să aderioară.

Odată intrat pe ușa L’amande poți să fii sigur că nu există secrete, totul fiind la vedere – găsești câte o fișă tehnică pentru fiecare ingredient, iar în acest fel poți să alegi cu încredere produsele care să îți ofere un plus de sănătate și echilibru. De aici și sigla aleasă de creatorii L’amande: soarele Tibetan cu linii de tigru, care înseamnă echilibru, viață și sănătate.

Echipa L’amande mulțumește tuturor celor care au gustat vreodată din bunătățile create aici și continuă mai departe povestea #minunatiifaragluten !

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*