Home / Copil / Koflet şi Diakof de la Himalaya – înving tusea în orice situaţie!

Koflet şi Diakof de la Himalaya – înving tusea în orice situaţie!

Koflet_Diakof_630x330px

Cu siguranţă ne vom întâlni în această perioadă cu tusea, un simptom frecvent în majoritatea cazurilor de viroze şi infecţii respiratorii. Ce ne dorim de la un sirop antitusiv ideal? Să fie capabil să combată atât tusea neproductivă, cât şi pe cea productivă, să acţioneze asupra efectului, cât şi a cauzelor care au declanşat tusea, să fie lipsit de reacţii adverse, chiar în utilizarea pe termen lung şi să aibă gust bun pentru a fi acceptat cu uşurinţă şi de cei mici.

Un astfel de sirop este Koflet de la Himalaya, ce îndeplineşte toate aceste cerinţe. Koflet reprezintă varianta cu miere, iar Diakof este varianta fără  zahăr, fără miere, recomandată şi diabeticilor. Cum este posibil ca un sirop de tuse să combată atât tusea productivă, cât şi tusea neproductivă? Prin compoziţia complexă, Koflet are efect mucolitic şi expectorant, determinând fluidificarea secreţiilor şi facilitarea expectoraţiei, dar şi antiinflamator şi bronhodilatator, ameliorând iritaţia bronşică şi bronhospasmul. Prin acţiunea antibacteriană, antiinflamatoare şi antialergică, aceste două siropuri se adresează şi agenţilor etiologici care determină tusea. Prin efectul demulcent pe care îl exercită, este protejată mucoasa inflamată de la nivelul căilor respiratorii.

Conţinutul ridicat de miere din Koflet îi conferă gust bun şi proprietăţi terapeutice ce potenţează acţiunea plantelor (demulcente, antibacteriene, antiiflamatoare şi fluidifiant-expectorante). Produsul este lipsit de reacţii adverse, este bine tolerat de copiii peste un an şi este util în tusea acută sau cronică de etiologie variată (infecţioasă, alergică, tabagică). Se administrează minim 3 zile în doză ce variază în funcţie de vârstă şi de gravitatea cazului: la copii peste 1 an câte o 1 linguriţă (5ml) de 3-4 ori/zi, iar la adulţi câte 2 ligurite (10ml) de 3-4 ori/zi.

Să ne bucurăm din plin de toamnă, deoarece avem aliaţi naturali, siguri şi eficienţi împotriva afecţiunilor de sezon!

Produsele sunt distribuite de compania Prisum Internaţional Trading, ce deţine dreptul de distribuitor pe piaţa românească a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare şi produse cosmetice (adulţi şi copii). Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vizitaţi: www.prisum.ro, www.himalayaherbals.ro şi pagina de Facebook Himalaya Herbal Healthcare România.

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*