Home / Fără categorie / Jogging în scutece

Jogging în scutece

SAMAS - JiS 2

 

Pentru voi, toți pasionații de sport, dornici de petrecere a timpului liber în familie, lansăm provocarea Jogging în Scutece din cadrul Bucharest-Marathon. Sâmbătă, 4 octombrie, ora 12:30 va aşteptăm în Piaţă Constituţiei la linia de start a Cursei Jogging în Scutece.

După succesul de care s-a bucurat anul trecut, când au participat peste 200 de mămici şi tătici, Cursa Jogging în Scutece sprijinită de Programul SAMAS – Sănătate pentru Mame şi Sugari continuă, fiind deschisă tuturor părinţilor care au copii cu vârstă cuprinsă între 6 luni şi 4 ani.

Joggingul cu căruciorul este un prilej de divertisment şi socializare, fiind un eveniment prin care se încurajează practicarea sportului în aer liber alături de cei dragi. Distanţă cursei este de 800m, timpul de desfăşurare este nelimitat, iar premiile sunt acordate prin tragere la sorţi pentru 5 participanţi curajoşi care trec linia de finish.

Te poţi înscrie la cursa: http://bucharest-marathon.com/jogging-în-scutece

 

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*