Home / Copil / Ioana Ginghina te asteapta la cursurile de la Şcoala de actorie!

Ioana Ginghina te asteapta la cursurile de la Şcoala de actorie!

      Scoala de Actorie

 

Teatrul este o metoda de educatie, care poate interveni in formarea unui tanar, atunci cand invatamantul clasic nu este suficient. Tocmai de aceea, incepand cu anul 2013, MiniArtShow by Ioana Ginghina a creat Scoala de Actorie, Film si Tv.

Impartite in 3 module, a cate 12 sedinte, cursurile sunt menite sa ofere copiilor cunostintele necesare din lumea magica a actoriei, atat prin teorie, cat si prin practica. Mai mult decat atat, cele trei module sunt create special pentru a contribui la dezvoltarea anumitor aspecte ale personalitatii copiilor, prin: creşterea nivelului de focalizare a atenţiei; extinderea volumului de memorare verbală şi vizuală, promptitudinea reactiei;  capacitatea de concentrare; cresterea abilitatii de a exprima propriile emotii si de autocontrol a reactiilor de furie si impulsivitate.

Fiecare modul reprezinta o etapa de invatare. Astfel, primul modul, “Actorie si Improvizatie”, include tehnici de respiratie și dictie, improvizatie, miscare si atitudine scenica, gestionarea emotiilor, studiu pe baza textului, pregatirea unui spectacol de teatru, reprezentatii pe scena.

In cadrul celui de-al doilea modul, “Pregatim o piesa de teatru”, cursantii vor lucra alaturi de scenarist si regizor, pentru a pune in scena o piesa de teatru. Vor colabora la realizarea scenariului, dar si a costumelor si decorului, vor lucra în echipa, invatand totodata cum sa pregateasca  un rol si sa asimileze un personaj, utilizand tehnicile si notiunile predate in modulul anterior.

Cel de-al treilea modul “Facem un scurt metraj”, asa cum sugereaza si titlul, consta in realizarea unui scurt metraj, de data aceasta cu o echipa profesionista mai extinsa, ce va cuprinde: actori profesionisti, regizori, scenaristi si scenografi cu experienta in lumea filmului.

Scoala de Actorie, Film si Tv MiniArtshow by Ioana Ginghina a produs deja doua scurt metraje (“Conversatie” si “Petrecerea”, pe care le puteti viziona pe canalul de youtube “Miniartshow”), dar si piese de teatru si isi asteapta noii cursanti din luna octombrie, cu un modul de incepatori si unul de avansati, ce vor debuta pe 5, respectiv 7 octombrie.  Cursurile vor avea loc de la ora 18:00 la 19:30, la Scoala de Muzica si Arte nr. 3.

 

   Pentru detalii si inscrieri: 0749 41 9999; www.miniartshow.ro; contact@miniartshow.ro .

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*