Home / Copil / Invitație conferințele IDEA: Importanța educației prin teatru!

Invitație conferințele IDEA: Importanța educației prin teatru!

 tanda 2

Teatrul Țăndărică vă invită vineri, 16 mai, orele 18:00, la cea
de-a doua conferinţă din seria Conferințele IDEEA – Inovație, Dezvoltare, Educație și Evoluție prin Artă, cu titlul:

Importanța educației prin teatru!


Este jocul de rol un instinct primar?

În ce măsură dezvoltă teatrul creativitatea şi abilităţile socio-emoţionale ale unui copil?
Este teatrul un instrument de modelare a personalităţii?
La toate aceste întrebări și la multe altele va răspunde Simon Wong, membru al Comitetului Executiv UNIMA, preşedintele Comisiei pentru Educaţie, Dezvoltare şi Terapie.

Director și membru fondator al Institutului Ming Ri pentru Educație prin Artă, Simon Wong are o vastă experienţă în teatrul dramatic şi pentru copii.
În 1993 a obținut bursa Consiliului Cultural din Asia pentru a face o cercetare privind evoluţia teatrelor pentru copii din Statele Unite, iar în 1999 a fost recompensat cu „Premiul pentru Cel mai bun Artist al Anului”, oferit de Consiliul de Dezvoltare a Artelor din Hong Kong.

În prezent, Simon Wong montează la Teatrul Țăndărică spectacolul Povestea Maimuţei care vrea să devină om, avându-l coregizor pe directorul teatrului, Călin Mocanu.

Conferințele IDEEA – Inovație, Dezvoltare, Educație și Evoluție prin Artă, proiect al Teatrului Țăndărică, au ca scop abordarea a diferite teme de larg interes privind copilul și lumea care îl înconjoară, din perspectiva unor profesioniști din diverse domenii.

Conferința va fi susținută în limba engleză și tradusă în limba română iar accesul este liber.

Vă așteptăm cu drag!

 Mai multe informații la telefon: 021 316 30 03

Mai multe informaţii despre spectacole găsiţi pe www.teatrultandarica.ro sau pe facebook http://www.facebook.com/teatrultandarica

Vă aşteptăm zi de zi la Ţăndărică!

 

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*