Home / Copil / Întâlnire cu Moș Crăciun

Întâlnire cu Moș Crăciun

Tu ce cadou iti doresti de la noi

Cei mici nu mai au răbdare și vor să descopere locul magic unde locuiește Moș Crăciun? Spiritul Crăciunului invadează Băneasa Shopping City, astfel că în fiecare weekend din luna decembrie cei mici se vor juca alături de spiridușii și zânele lui Moș Crăciun.

În zona Magie și Feerie copiii vor găsi Globul Dorințelor, un glob de peste 4 metri în diametru. Toți cei prezenți vor putea face poze în interiorul globului și vor primi drept amintire fotografia. De asemenea, tot aici, cei mici le vor spune zânelor ce cadouri își doresc, vor descoperi statuile vivante și vor învăța cum să confecționeze decorațiuni de Crăciun, alături de spiridușii pricepuți.

În CASA LUI CRĂCIUN, copiii pot partipa la karoke, se pot delecta cu poveștile fantastice ale elfilor și vor descoperi în cadrul atelierului de toy design, cum să-și creeze propria lor jucărie. Pentru inventarea jucăriei, copiii vor fi ajutați în datele de 1, 6, 7 si 8 decembrie 2013 de către un artist grafician. Toate desenele realizate vor intra într-o tragere la sorți, premiul constând în crearea jucăriei extrase. Extragerea va avea loc în data de 9 decembrie, ora 19:00, în CASA LUI CRĂCIUN.

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*