Home / Viata de familie / Activitati / Ia trenul distracției în Afi Palace Cotroceni

Ia trenul distracției în Afi Palace Cotroceni

Cupola sticla AFI Palace Cotroceni

AFI Palace Cotroceni este renumit pentru opțiunile inedite de petrecere a timpului liber în București și reunește sub conceptul de MegaFun zeci de locuri destinate distracției.

Cotroceni On Ice – AFI Palace Cotroceni găzduiește cel mai mare patinoar acoperit dintr-un centru comercial din Romania, fiind atât o destinație perfectă de agrement, cât și locul potrivit pentru cei interesați să își îmbunătățească abilitățile de patinaj, sau pentru cei care fac sport de performanță.

Roller Coaster – Pentru iubitorii de senzații tari, AFI pune la dispoziție primul roller coaster dintr-un centru comercial din România și din Europa de Est. Construcția coaster-ului a durat 14 luni, după o investiție de 750,000 Euro. Roller coaster-ul poate atinge o viteză de 45 km/h, având o lungime de 140 m și o greutate de 40 de tone. Este prevăzut cu 16 locuri, iar o cursă durează un minut și jumătate.

Trenuleț electric – O altă atracție din AFI Palace Cotroceni este trenulețul electric Mini Express. Mini-Express-ul din AFI este ecologic și usor manevrabil, trenulețul fiind alimentat de un motor de 48 volți. Funcționează aproximativ 15-20 de ore pe baterii. Motorul trenulețului este dotat cu opțiunea „roți în mișcare”, o imitație a roților motoarelor cu abur. Acest tip de trenuleț poate plimba până la 24 de copii odată, dar și adulții se pot aventura într-o călătorie cu Mini Expresul AFI, alături de micuții lor.

Singurul IMAX 3D din RomâniaCinema City din AFI Palace Cotroceni este unul dintre cele mai moderne cinematografe din România. Acesta găzduiește nu mai puţin de 21 de săli de cinema, dintre care una cu adevărat deosebită: sala IMAX 3D, singura de acest gen din țară. Proiecțiile din sala T IMAX la Cinema City folosesc o tehnologie unică în România. Ele creează impresia că te afli în mijlocul acţiunii fiindcă, față de un film în format clasic 2D, imaginile sunt cu 40% mai clare și cu 60% mai luminoase, iar sunetele, de 10 ori mai dinamice. Pentru cei care își doresc condiţii deosebite și intimitate, Cinema City din AFI Cotroceni pune la dispoziție și 3 săli VIP a câte 27, 30 și 31 de locuri.

AmkartPasionaţii de viteză se pot bucura de senzaţii tari pe traseul de karting Amkart din AFI Palace Cotroceni. Cei care doresc să se distreze sau să experimenteze cum este să te simţi ca într-un monopost de Formula 1, se pot întrece pe pista special amenajată de 300 m lungime. Circuitul este construit folosind sistemul Flexi-Track, unul dintre cele mai sigure sisteme de formare a pistei din lume, fiind aplicat un tratament ce crește aderența și în același timp și gradul de siguranță al participanților. Flota este formată din 7 karturi pentru adulți și 4 karturi pentru copii.

LaserMaxx, prima arena de laser tag din România –  LaserMaxx din AFI Palace Cotroceni este prima arenă de laser tag din România și este amplasată pe o suprafață de 1000 mp. Arena de laser tag oferă jucătorilor o atmosferă deosebită și dinamică, iar luptele se desfășoară pe rampe, prin labirinturi și de-a lungul unor obstacole inedite. Deși este un joc de combat, nu doare, deoarece echipamentul este unul hi tech iar muniția constă în raze infraroșu.

Gymboland – Lac cu bărcuțe electriceAFI Palace Cotroceni găzduiește singurul lac artificial destinat navigaţiei cu bărcuţe electrice şi este conceput special pentru copii. Cu o capacitate de aproximativ 8 bărcuţe, lacul artificial este destinat copiilor de peste 3 ani.

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*