Home / Copil / Himalaya e parte din familia ta!

Himalaya e parte din familia ta!

HimalayaParteDinFamiliaTa_630x330px

Poate ca meseleîn familie nu ies întotdeauna ca-n filme, cu un curcan perfect rumenit în mijlocul mesei şi luminiţe colorate pe fundal, însă sunt complete pentru că ei sunt acolo. Poate că apa e plină de alge şi nisipul e… pietriş, însă aveţi marea şi valurile şi împreună sunteţi cei mai fericiţi din lume. Poate că cei mici nu-ţi dau întotdeauna replici drăguţe şi bunicii nu ţin monologuri lungi şi revelatoare, însă înveţi zilnic ceva de la fiecare dintre ei. Viaţa e un şir lung de imperfecţiuni şi de greşeli care, însă, nu fac decât să dea viaţa echipei perfecte: familia ta.

Sunteţi voi împotriva provocărilor lumii, cea mai colorată, mai diversă, mai amuzantă, mai neobişnuită echipă: prichindei veseli, adolescenţi neînţeleşi, adulţi încărcaţi de griji, bunici glumeţi şi bunicuţe mereu determinate să hrănească pe cineva. Unii nici măcar nu ştiu încă să paseze, alţii sunt prea obosiţi să o mai facă, unii abia învaţa să alerge. Fiecare, însă, susţine în felul său echipa, îi dă energie şi puterea de a merge mai departe.

Himalaya crede cu tărie că cel mai de preţ bun al fiecăruia dintre noi este echipa de oameni grozavi care dau sens vieţii noastre şi cel de preţ lucru pe care putem să îl oferim înapoi este sănătatea. Avem nevoie de sănătate pentru a ne bucura de momentele minunate, pentru a trece peste cele grele, pentru a le uita pe cele triste. Avem nevoie de forţă de a iubi, de a împărtăşi, de a face parte activ din viaţa celor dragi. Iar răspunsul se afla tot în natură, în locul unde s-a născut ideea de familie-echipa şi metodele uimitoare de a ţine la un loc oameni atât de diferiţi. Cu acest concept în minte a început lunga călătorie a brandului Himalaya de explorare, descoperire, identificare a celor mai eficiente formule de plante pentru sănătatea întregului organism. În cei peste 85 de ani de activitate am străbătut mii de cărări, am întâlnit, am descoperit, am testat, am învăţat, însă indiferent de calea aleasă, am ajuns mereu la aceeaşi concluzie: familia şi sănătatea sunt singurele comori pentru care merită să lupţi, pentru care merită să luptăm.

Am găsit în natură formule care ne-au adus mai aproape de voi, astfel încât, încet, încet, fiecare membru al echipei tale dragi ne-a introdus pe teren. Am şters lacrimi, am îngrijit mânuţe şi genunchi juliţi, am calmat febră, am luat durerea, le-am dat energie fizică şi forţa mentală, am contribuit la a dezvolta jucători veseli, sănătoşi şi siguri pe sine. Suntem azi parte din jocurile cu final fericit, suntem parte din echipa ta grozavă, din familia ta.

Din această postură, te invităm acum, cu drag, să ne povesteşti când ai simţit tu că Himalaya e un aliat de încredere al echipei tale, dar şi care au fost momentele în care ai (re)descoperit şi conştientizat importanţa familiei în viaţa ta. Vrem să auzim despre poveştile grozave care v-au adus mai aproape unii de alţii şi ne-am bucura nespus să aflăm că am făcut parte din ele. Le vom premia pe cele mai interesante, mai amuzante, mai emoţionante.

Am creat www.hboutique.ro pentru a-ţi oferi informaţii importante despre ingredientele naturale din produsele Himalaya, despre utilizare şi beneficii, dar şi pentru a face achiziţionarea produselor mai uşoară şi mai plăcută pentru tine. Magazinul online Hboutique e locul unde vei găsi în permanenţă oferte speciale, pachete promoţionale şi concursuri cu premii. Ne găseşti, printre prieteni, şi pe pagina de Facebook HimalayaHerbalHealthcareRomania.

Îţi mulţumim că iubeşti natura şi că-ţi preţuieşti organismul, sănătatea, viaţa! Îţi mulţumim pentru că azi putem spune, cu mândrie, că Himalaya e parte din familia ta!

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*