Hamburger de pui

 

Ingrediente
400 g piept de pui

1 linguriţă rozmarin uscat
4 chifle de hamburgeri
2 roșii
1 ardei gras verde
1/2 salată verde
4 linguri muștar dulce

sare
Mod de preparare

Speli carnea de pui și o tai în opt bucăţi. Pui folie alimentară deasupra fiecărei bucăţi şi le baţi uşor cu ciocanul de şniţele. Le condimentezi cu puţină sare şi rozmarin, le frigi pe un grill încins şi le păstrezi la cald.

Speli roşiile şi le tai în opt felii. Cureţi ardeiul gras de seminţe şi nervuri, îl speli şi îl tai în opt bucăţi. Speli salata verde şi o usuci cu prosoape absorbante.

Tai chiflele în două pe orizontală, aşezi pe partea de jos o frunză de salată, pui o bucată de carne, acoperi cu câte o felie de roşie, o bucată de ardei gras, puţin muştar şi deasupra o frunză de salată. Acoperi cu jumătatea de chiflă rămasă şi le serveşti hamburgerii copiilor.

Sfaturi şi trucuri pentru mami

La această reţetă poţi pune peste felia de carne şi una de caşcaval tăiată foarte subţire şi alte legume care îi plac copilului tău. Poţi înlocui muştarul cu iaurt amestecat cu verdeaţă şi puţin usturoi şi poţi folosi chifle graham cu seminţe.
Foto: Photoland/Profimedia

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*