Hamburger de pui

Ingrediente

250 g piept de pui

½ linguriţă rozmarin uscat
4 chifle mici de hamburgeri
1 roșie
½ ardei gras verde
¼ salată verde
2 linguri muștar dulce

sare
Mod de preparare

Speli carnea de pui și o tai în patru bucăţi. Pui folie alimentară deasupra fiecărei bucăţi şi le baţi uşor cu ciocanul de şniţele. Le condimentezi cu puţină sare şi rozmarin, le frigi pe un grill încins şi le păstrezi la cald.

Speli roşia şi le tai în patru felii. Cureţi ardeiul gras de seminţe şi nervuri, îl speli şi îl tai în patru bucăţi. Speli salata verde şi o usuci cu prosoape absorbante.

Tai chiflele în două pe orizontală, aşezi pe partea de jos o frunză de salată, pui o bucată de carne, acoperi cu câte o felie de roşie, o bucată de ardei gras, puţin muştar şi deasupra o frunză de salată. Acoperi cu jumătatea de chiflă rămasă şi le serveşti hamburgerii copiilor.

Foto: Photoland/Profimedia

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*