Home / Viata de familie / Activitati / Hai la concursul de dans “Cupa Amicii”

Hai la concursul de dans “Cupa Amicii”

amicii

 

Copiii tăi iubesc dansul și chiar fac parte dintr-o trupă de dans. Te invităm să-i aduci la concursul organizat de către Academia de Dans AMICII care se adresează trupelor de copii între 3 și 12 ani și care va avea loc duminică -25 ianuarie, de la ora 10:30, la Liceul Miguel de Cervantes ( Str. Calea Plevnei 38-40, sector 1, Bucuresti).

Trupele de copii din afara Academiei de Dans AMICII se mai pot inscrie în concurs pana vineri – 23 ianuarie , ora 22:00 , la numărul de telefon: 0743 181 530 sau cu un mesaj privat pe adresa de facebook:Academia-de-dans-Amicii

Categoriile la care se primesc inscrieri sunt: performanța, hobby și începatori, iar trupele participante trebuie să fie compuse din cel puțin 6 copii.

Evenimentul va fi prezentat de Andra Gogan (cântăreață și protagonista emisiunii “I love Violetta” de la Disney Channel) și are ca sponsori Editura Litera și revista Pap Tot.

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*