Home / Copil / Gymboland, tărâmul magic al copilăriei

Gymboland, tărâmul magic al copilăriei

Gymboland-Bucuresti-Mega Mall (4)

Dacă te întrebai care este locul în care inovaţia, siguranţa celui mic şi poveştile se întrepătrund, Gymboland este răspunsul pe care îl căutai. Personajele din basme, ultimele tehnologii în materie de entertainment educaţional ce stimulează creativitatea şi sistemul premium de siguranţă asigură supremaţia Gymboland în domeniul spaţiilor de joaca educaţionale. Siguranţa copiilor, dezvoltarea creativităţii şi accentul pe educaţie sunt directiile în jurul cărora se desfăşoară politica Gymboland.

Spaţiile de joacă Gymboland din Bucureşti şi din ţară oferă posibilităţi nelimitate de distracţie pentru copiii cu vârste cuprinse între 0 şi 12 ani. Fie că vor prefera fascinanta lume a carnavalului sau că vor fi tentaţi să experimenteze o realitate miniaturală exersând rolurile părinţilor, la Gymboland fericirea copiilor este nelimitată şi necondiţionată. Fantezia, copilăria şi magia sunt puse în valoare de labirinturi, tunuri blowbuster, piscine cu bile, perete de căţărat cu trasee de dificultate diferite, de carusel, arena de sărituri sau de jocuri activate prin senzori de mişcare. Toate preferinţele celor mici, dar şi exigenţele celor mari sunt îndeplinite cu succes.

Diversitatea activităţilor oferite de Gymboland, de la structuri modulare până la panouri cu ecrane tactile, stimulând nu doar motricitatea, ci şi abilităţile cognitive, configurează un univers pregătit pentru micii exploratori şi cuceritori. Gymboland, este un promotor al conceptului de joc educaţional, oferindu-le celor mici toate metodele creative şi instrumentele necesare pentru stimularea imaginaţiei şi accesarea tuturor simţurilor.

Sunetul inocenţei, culoarea fericirii, aniversările şi momentele importante din viaţa unei familii sunt transpuse în spaţiile magiei Gymboland.

 

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*