Home / Copil / Gulie cu morcov la cuptor

Gulie cu morcov la cuptor

de la 2 ani/4 porții

Ingrediente
2 gulii mai mari
2 morcovi medii
1/4 ceapă
1 lingură unt
sare
350 g smântână

3 ouă

100 g cașcaval
miezul de la l felie de pâine
Mod de preparare
Cureți guliile și morcovii de coajă și le speli bine. Guliile le tai cuburi, morcovii rondele și le pui la fiert până se înmoaie. Le scurgi, le pui  într-un castron și le lași să se răcească.

Adaugi ceapa tocată mărunt peste legume, smântâna amestecată cu ouăle și cașcavalul ras și amesteci. Condimentezi cu puțină sare și amesteci din nou.

Pui compoziția într-un vas termorezistent mai mic uns cu unt, presari miezul de pâine sfărâmat și o introduci în cuptorul încins, la foc mic, pentru 30-40 de minute.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*