Home / Bebelus / Alimentatie / GHIDUL DIVERSIFICĂRII – Meniu de cină – 11 luni

GHIDUL DIVERSIFICĂRII – Meniu de cină – 11 luni

shutterstock_278699168

Meniu de cină – 11 luni

Textură: zdrobite cu furculița, mixate grosier, tăiate mărunt

LUNI: 180 g rizotto cu legume de toamnă (ardei gras, dovlecel, roșie) + 150 ml lapte

MARȚI: 180 g brânză dulce cu mămăliguță + 150 ml lapte

MIERCURI: 180 g cremă de avocado cu brânză cottage + 150 ml lapte

JOI : 180 g  piure de broccoli cu conopidă și unt + cu 150 ml lapte

VINERI: 180 g orez cu lapte și banană + 150 ml lapte

SÂMBĂTĂ: 180 g sufleu cu dovlecel și mozzarella + 150 ml lapte

DUMINICĂ: 180 g mazăre cu morcovi și ardei gras + 150 ml lapte
REȚETĂ: Sufleu cu dovlecel și mozzarella

shutterstock_207313948

Cureți un dovlecel mic de coajă, îl dai pe răzătoare și-l presezi ăntr-o sităca să-l scurgi de zeamă. Amesteci dovlecelul cu 100 g iaurt cremos, 1 ou și 30 g mozzarella dată pe răzătoare. Amesteci compoziția, o pui într-un vas mic termorezistent  și o dai la cuptor pentru 30 de minute.

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*