Textură: zdrobite cu furculița, mixate grosier, tăiate mărunt
LUNI: 180 g risotto cu legume (ardei gras, dovlecel, roșie) + 150 ml lapte
MARȚI: 180 g brânză dulce cu mămăliguță + 150 ml lapte
MIERCURI: 180 g cremă de avocado cu brânză cottage + 150 ml lapte
JOI : 180 g piure de broccoli cu conopidă și unt + cu 150 ml lapte
VINERI: 180 g orez cu lapte și banană + 150 ml lapte
SÂMBĂTĂ: 180 g sufleu cu dovlecel și mozzarella + 150 ml lapte
DUMINICĂ: 180 g mazăre cu morcovi și ardei gras + 150 ml lapte
Budincă cu dovlecel și mozzarella
Cureți un dovlecel mic de coajă, îl dai pe răzătoare și-l presezi într-o sită ca să-l scurgi de zeamă. Amesteci dovlecelul cu 100 g iaurt cremos, 1 ou și 30 g mozzarella dată pe răzătoare. Amesteci compoziția, o pui într-un vas mic termorezistent și o dai la cuptor pentru 30 de minute.